Tanfolyamok

  1. magyar nyelv és irodalom 5-6. osztályosoknak

  2. magyar nyelv és irodalom 7-8. osztályosoknak

  3. magyar nyelv és irodalom 9. évfolyamosoknak

  4. magyar nyelv és irodalom 10. évfolyamosoknak

  5. magyar nyelv és irodalom a középiskolák 11.-es diákjainak

  6. magyar nyelv és irodalom a középiskolák 12.-es diákjainak

  7. érettségire felkészítés középiskolásoknak (tételek, szövegértés, hétköznapi szövegalkotás, egy mű elemzése, összehasonlító műelemzés)

  8. magyar mint idegen nyelv tanítása külföldieknek

  9. kommunikáció (a munka világához szükséges szövegtípusok, állásinterjú)

  10. médiaismeret (tömegkommunikáció, sajtóműfajok írása és elemzése)

 

A tanfolyamokat - az egyéni igények figyelembevételével - csoportos oktatásban tartom. A csoportok minimum 4, maximum 8 főből állnak. Az ettől eltérő kéréseket – a lehetőségekhez alkalmazkodva – igyekszem teljesíteni. Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam összeállítani a tananyagot közösen elsajátítók csapatait, tudnom kell, pontosan mit szeretnél! Ha a honlap ajánlatai felkeltették érdeklődésedet, kérlek, töltsd ki és küldd el a jelentkezési lapot!  Erre 24 órán belül válaszolni fogok, és ajánlok egy (vagy több) lehetőséget. Amennyiben érdekel és szeretnél részt venni, megbeszélünk egy személyes találkozót (általános iskolásoknál a szülőkkel együtt), ahol – ha minden megfelelő – be tudsz iratkozni. (Ha érdeklődésedkor éppen nincs olyan tanfolyam, amelyen szeretnél részt venni, előjegyzésbe veszlek, és értesítlek, ha aktuális lesz. Ez nem jelent kötelezettséget, szabadon dönthetsz, jössz-e vagy nem.) A tanfolyamok lehetnek heti 1x2 vagy 2x2 tanórásak (egy tanóra 45 perc). Általános iskolásoknak, a kommunikáció és a médiaismeretek iránt érdeklődőknek az előbbit, középiskolásoknak, érettségire készülőknek inkább az utóbbit javaslom. A magyart idegen nyelvként tanulóknak szinttől és kitűzött céltól függően mindkettő lehetséges.

 

Fizetés:

Havi előfizetési rendszerben működünk: az első hónap tandíját beiratkozáskor (a tanfolyam indulását megelőzően), a további tandíjakat az előző hónap utolsó tanóráján tudod befizetni. Ennek összege a csoport létszámától és az adott havi óraszámtól függ. Pl. ha 6 fős a csoport, és 8 óra esik a következő hónapra, akkor a tandíj 8x1000 Ft=8000 Ft.

A hónap csak egyben vállalható, kivéve, ha újként később csatlakozol a csoporthoz, akkor arra az időszakra arányosan fizeted a tandíjat. A befizetett tandíj a magániskolát illeti abban az esetben is, ha nem jössz el az órára. Ha a tanóra az én hibámból marad el (pl. megbetegszem), természetesen megbeszéljük, és egyeztetjük a pótlás lehetőségét és időpontját. Amennyiben a következő hónapban nem tudsz vagy nem szeretnél velünk tanulni, a tanfolyamot legkésőbb az első óra előtt egy héttel tudod lemondani. Ha ezt elfelejtetted megtenni, a következő havi tandíjat ki kell fizetned. Reméljük, ilyen nem fordul elő, hiszen minden diák számára örömteli és eredményes részt venni az órákon.

 

Árak:

4 fős

5 fős

6 fős

7 fős

8 fős

1500 Ft/fő/tanóra

1200 Ft/fő/tanóra

1000 Ft/fő/tanóra

900 Ft/fő/tanóra

800 Ft/fő/tanóra

 

Tanórák tervezett kezdési időpontjai:

1. óra

1500 - 1545

2. óra

1555 - 1640

3. óra

1650 - 1735

4. óra

1745 - 1830

 

Hétvégi, valamint őszi-, téli-, tavaszi- és nyári szünetben történő tanfolyamok – előzetes egyeztetéssel, a csoportok összetételétől és az időpontoktól függően – lehetségesek.